![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW8hSt7L_5PUf53JnM9pIFKaVEaleWUlaqY_gseo-dDlx75Zvas_mOqBaLGY_j2ea7pfwxdygux4pnbjRQP60mGU0HwGU322rffQZ8oiPhzXW0ynHTvkSollmVdk8vFigIrbeMOjAChYIX/s320/2013-09-05-1309.jpg)
Malzemeler
500 gr but ızgara(kemiksiz)
200 gr mantar
3 adet yeşil biber
4 adet kırmızı biber
2 diş sarımsak
7- 8 sap taze soğan
kekik
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBSUJKsVWcmGbGmD2Sqau2fhsjnJzfM0U4hVdlkslGoUmr3hMBxnW0SUmawaQrXp3zVlv35AXJD05Ws4E36J82gist-TayLLUzmTkTL9dqIaRMtavkVM2WiyNwEX_By1_1YUyRhGntM5db/s320/2013-09-05-1308.jpg)
Krep için
2 yumurta
2 su bardağı un
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
1 çay k. tuz
Pişirmek için tereyağı
Yapılışı:Un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırpın. Yumurtaları ekleyin biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin.Tavayı çok az yağlayın ve krep hamurunuzu tavanın ortasına doğru dökün ve yayın.Her iki tarafını da orta ateşte pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder